Devlet Personel Başkanlığı tarafından bir hafta önce duyurusu yapılmış ve başvurusu başlamış olan ilan için artık son günlere gelindi. Başvuruların 10 günlük süre içerisinde devam etmesinin ardından hala başvuru yapmamış olan adaylar veya başvuru işlemini henüz tamamlamamış olan adyalar en geç 22 Ocak 2018 tarihine kadar bu işlemleri tamamlamaları gerekmektedir. Buna göre Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu bünyesindeki işçi personel eksikliği için TMY kapsamında sürekli işçi alımı gerçekleştirecek.

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Çankırıda bulunan Çankırı Silah Silah fabrikası Müdürlüğün'de çalışacak 1 kişilik boş kadro ile Terörle Mücadele Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan ( TMY ) kapsamında işçi alıyor. Başvuruların 12 Ocak 2018 tarihi ile başlamıştı. Aşağıdaki başvuru şartlarına göre başvurularını gerçekleştirebilirsiniz.

Adaylar bu boş kadroya başvuru yapabilmeleri için, en az Lise mezunu veya dengi okul mezunu olmaları ve bu alanda tornacılık, frezecilik, cnc, bilgisayarlı makine imalatı, endüstriyel kalıp branşlarının herhangi birinden mezun olmuş olmaları ve ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından ilgili puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir.

Bu şartlara göre adaylara SInav yapılacaktır. Sınav ile ilgili detaylı bilgiyi ve Sınav sonuç gibi duyuruları  http://mkek.gov.tr/tr/notices_all.aspx?menu=2 adresinden inceleyebilirsiniz. Ayrıca başvurularını yapan adaylar başvuru sonuç gibi bigilerinde aynı adres üzerinden takip edebileceklerdir.

Başvuruların 12 Ocak 2018 tarihi itibari ile başlamsının ardından en geç 10 gün içerisinde başvuruların yapılması beklenmekteydi. Buna göre adaylar başvurularını en geç 22 Ocak 2018 tarihine kadar Türkiye İş Kurumuna yapmaları şarttır. Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüğünden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapılacaktır. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayarak yapılan duyuruyu inceleyebilirler.

Editör: TE Bilisim