Milli Savunma Bakanlığı yapmış olduğu duyurusuna göre 1 inci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı işçi alımı gerçekleştirecek. Milli Savunma Bakanlığı 1 inci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı 10 adet TMYS statüsünde kura ile işçi alımı gerçekleştirecek. 1 inci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı 6 adet Aşçı ve 4 adet Aşçı Yardımcısı alacak. Yapılan duyuruya göre adaylardan KPSS şartı aranmıyacak. Başvurular başlamış olup en geç 01 Şubat 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adayların başvuru yapabilmesi için aşağıdaki şartları taşımaları şarttır. 

1 inci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı alacağı işçi adaylarından, en az ilkokul mezunu ve en fazla lise veya dengi okul mezunu şartını taşımak, Aşçı adayları için Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin Aşçılık/Yiyecek İçecek Alanının Mutfak Bölümü Mezunu veya Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Onaylı Aşçı Belgesi / Ustalık Belgesine sahip olmak ve Aşçı Yardımcısı adayları için, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Onaylı Aşçı Yardımcısı Belgesi / Kalfalık Belgesine sahip olmak şartları aranacaktır. Bu şartları taşıyan adayların başvuruları kabul edilecektir. Başvuruları kabul edilen adaylar, Başvuru yapanlar arasından aday listelerinin belirlenmesi işlemi için 10 Şubat 2017 tarihinde saat 15.30’da 1’inci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığında (ESKİŞEHİR) noter kurası yapılacaktır. Adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebilecektir. Noter Kurası sonucu nihai listede yer alan adaylar sınava tabii tutulacaklardır. 

Başvuruda bulunacak olan adaylar en geç 01 Şubat 2017 tarihine kadar Türkiye İş Kurumu İl Şube Müdürlüğünden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapılacaktır.

Alım Tablosu Şöyledir;

1'İNCİ HAVA İKMAL BAKIM MERKEZİ KOMUTANLIĞINA (ESKİŞEHİR) TMSY KAPSAMINDA ALINACAK DAİMİ İŞÇİ TEMİN ÇİZELGESİ

Editör: TE Bilisim