Milli Savunma Bakanlığı İşçi Alacak

Milli Savunma Bakanlığı işçi alımı yapacak. Milli Savunma Bakanlığı bünyesinin çalışan ihtiyacını karşılamak üzere işçi pozisyonunda belirlenilen nitelikler dahilinde işçi alımı gerçekleştirecek. Başvurular ve daha ayrıntılı bilgi için haberimizin devamını inceleyiniz.

Milli Savunma Bakanlığı 17 Ağustos 2015 tarihli duyurusuna göre bünyesine işçi alacak. Milli Savunma Bakanlığı yapacağı yazılı ve sözlü sınav ile bünyesine 3 adet Cephane Ishılatçısı alımı yapacaktır. Başvuruda bulunacak adaylar en az lise mezunu olmak şartı ile aranılan şartları taşımak zorundadır. Aranılan şartlar şöyledir:

ARANAN ŞARTLAR:

- T.C. Vatandaşı olan adaylar,

- 18 Yaşını Doldurmuş olan adaylar,

- Ağır ve Tehlikeli İşler Yönetmeliğine göre patlayıcı maddelerde çalışacak Mesleki eğitim veren liselerin TORNA TESVİYE ve MAKİNE (Makine Teknolojisi Alanının Makine Bakım Onarımı) bölümü mezunu olan adaylar,

- Ağır ve Tehlikeli İşler Yönetmeliğine göre patlayıcı maddelerde çalışacak TORNA TESVİYE ve MAKİNE (Makine Teknolojisi Alanının Makine Bakım Onarımı) bölümü MEB onaylı ustalık ve kalfalık belgesine sahip lise mezunu olan adaylar,

- Sağlık durumu çalıştıralacağı pozisyona uygun olduğunu gösterir Sağlık kurulu raporu olan adaylar,

- Kamu kurum ve kuruluşlarının kendi disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemiş olan adaylar,

- Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak. 

- Adayın hakkında yapılacak güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç çıkan adaylar,

Başvurularını 26 Ağustos 2015 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

NOT: İş yerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü/uygulamalı sınav yeri ve zamanı, Komutanlığımız tarafından adreslerine yazılı olarak bildirilecektir.

Editör: TE Bilisim