Milli Savunma Bakanlığı 23 Ocak 2017 taeihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan işçi personel ihtiyacını karşılamak amaçlı farklı niteliklerde ve pozisyonlarda toplamda 10 kişilik kadro ile işçi alımı yapacak. Milli Savunma Bakanlığı Eskişehir 1’inci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığına 6 adet Aşçı ve 4 adet Aşçı Yardımcısı olmak üzere toplamda 10 kişilik kadro ile işçi alımı yapacak. Verilen ilan ulusal düzeyde olup, Kamu ve kuruluşlarına işçi alınmasında uygulanan usul ve esaslar hakkındaki yönetmelik hükümleri uygulanacaktır. 

Başvuruda bulunacak adaylardan, En az eğitim seviyesi İlkokul, En fazla eğitim seviyesi Lise ve Dengi Okul, Aşçı kadrosu için, Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin Aşçılık/Yiyecek İçecek Alanının Mutfak Bölümü Mezunu veya Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Onaylı Aşçı Belgesi / Ustalık Belgesine sahip olmak ve Aşçı Yardımcısı kadrosu için, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Onaylı Aşçı Yardımcısı Belgesi / Kalfalık Belgesine sahip olmak şartları aranacaktır. Bu şartlara uygun olan adaylar ise ilan yayımlandıktan 10 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 

Başvurular, en geç 01 Şubat 2017 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular, başvuru şartlarını taşıyan adaylar için, Türkiye İş Kurumu İl Şube Müdürlüğünden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapılması gerekmektedir. Başvuru yapanlar arasından aday listelerinin belirtilmesi işlemi için 10 Şubat 2017 tarihinde saat 15:30 da 1’inci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığında (ESKİŞEHİR) noter kurası yapılacaktır. İsteyen adayar noter kurasına katılarak seyirci olarak izleyebilirler. Ayrıca noter kurasında nihai listede adı yer alan adaylar için sınav sistemi uygulanacaktır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim