Makina Ve Kimya Endüstrisi Kurumu personel alımı yapacağını belirtti. Yayımlanan ilana göre Makina Ve Kimya Endüstrisi Kurumu bünyesine farklı pozisyon ve niteliklerde alım yapacağını belirtti. Buna göre başvuru işlemleri ve diğer işlemlerin tamamı Türkiye İş Kurumu sitesinde yapılacak. 

İLANIN DETAYLARI NELERDİR?

Makina Ve Kimya Endüstrisi Kurumu toplamda 240 kişilik boş kadrosu ile bünyesine alım yapacağını belirtti. Alımlar fatklı teknisyen pozisyonlarına ve diğer pozisyonlara yapılacak ve adaylardan bu yönde en az lise veya dengi okul mezunu olmaları istenmiştir. Ayrıca bunun dışında adayların 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı puan durumuna bakılarak başvuruları kabul edilecektir. Buna göre adaylardan KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacaktır.

İlgili ilan için başvurular Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapılacak olup ilanı İŞKUR üzerinden takip edebilirsiniz. Buna göre başvurular en geç 10 gün içerisinde yani 25 Mayıs 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular, Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüğünden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için ve kadrolara ulaşmak için Buradan Ulaşabilir ve daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim