Kayseri Polis Evi İşçi Alımı
Kayseri Polis evi 17 işçi alımı yapacak. Kayseri Polis evi  bünyesindeki işçi ihtiyacını karşılamak üzere İŞKUR aracılığıyla 17 işçi alacağını duyurdu. Kayseri Polis evi 17 işçi alımın ilanına Sizlerde başvurmak, ve ilana ilişkin bilgileri öğrenmek için haberimizin detaylarını okuyunuz.
 
İŞKUR ve Kayseri Polis evi 25 Ocak 2016 tarihli ilanıyla 17 işçi alacağını resmi site üzerinden duyurdu. Kayseri Polis evi, yapmış olduğu duyurusunda kendi bünyesinin işçi ihtiyacını karşılamak için 17 personel alımına ilişkin duyurusunu yaptı. Peki Kayseri Polis evi işçi alımı için Alınacak olan vatandaşlarda ne gibi genel şart ve nitelikler arıyor? Herkes Kayseri Polis evinin 17 işçi duyurusuna başvuruda bulunabilecek mi?
 
İŞKUR ve Kayseri Polis evi işçi alımı için kimler başvuru yapabilecek? Lise mezunları Kayseri Polis evi işçi alımı alımına başvuruda bulunabilecekler mi? KPSS şartı aranacak mı Kayseri Polis evi işçi alımında. Genel Şart ve nitelikler belli oldu mu? Kayseri Polis evi işçi alımı için başvurular ne zaman nasıl yapılacak? İnternet üzerinden Kayseri Polis evi işçi alımına başvuru yapılabilecek mi?
 
 
Kayseri Polis evi, 25 Ocak 2016 tarihli ilanıyla alacağı personel listesini şu şekilde açıkladı; Erkek Berberi/Erkek Kuaförü, Aşçı Yardımcısı, Bulaşıkçı (Stevard), Garson (Servis Elemanı), Temizlik Görevlisi (Kat Hizmetleri Elemanı/Kat Görevlisi) ve Elektrikçi (Genel ). Kayseri Polis evi işçi alımı için Tercih Edilen İkametgah İlçeleri belli oldu. Bu ilçelerde ikamet edenler bu ilana başvuruda bulunabilecekler.
 
BÜNYAN, DEVELİ, FELAHİYE, İNCESU, PINARBAŞI/KAYSERİ, SARIOĞLAN, SARIZ, TOMARZA, YAHYALI, YEŞİLHİSAR, AKKIŞLA, TALAS, KOCASİNAN, MELİKGAZİ, HACILAR, ÖZVATAN, KAYSERİ/MERKEZ
 
Kayseri Polis evi 17 işçi alımına dair bilmek istediklerinizi aşağıda verdiğimiz linke tıklayarak kontrol edebilirsiniz.
Editör: TE Bilisim