Karayolları Genel Müdürlüğü 28 Aralık 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan işçi personel ihtiyacını karşılamak amaçlı personel alımı yapacak. Alımı yapılacak adaylar, Kastamonu'dan 2 adet Düz İşçi, Bartın'dan 1 adet Düz İşçi ve Kırşehirden 1 adet Düz işçi olmak üzere toplamda 4 adet işçi personel alımı gerçekleştirecek. Adaylar başvuruda bulunabilmeeri için Lise Mezunu veya dengi okul mezunu olmak zorundadır. Ayrıca adayların işe alınabilmesi için yapılacak olan sözlü sınava katılrak başarılı olan adaylar işe alınacaktır. Sınava katılabilmek için aşağıdaki başvuru şartlarını taşımanız gerekmektedir.

Alımı yapılacak olan adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, 18 yaşını tamamlamış olmaları, Herhangi bir cezaları bulunmamaları, Kamu personeli Seçme Sınavına girmiş olmak ve Oratöğretim ( lise ve dengi ) mezunu olmak şartları aranmaktadır. Bu şartları taşıyan adayların başvuruları kabul edilecektir. Ayrıca alımlar Türkiye İş Kurumu tarafından yapılacak olup ilan yayaımlandıktan 10 gün içerisinde başvurularınızı gerçekleştirmeniz gerekmektedir. 

Başvuruda bulunacak olan adaylar, en geç 06 Ocak 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmiş olmaları gerekmektedir. Adaylar başvurularınız Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Kırşehir Bölgesi için yapılan duyuru için Buraya, Kastamonu ve Bartın illeri için yapılan duyuru için ise Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim