Devletin farklı kurumları ve özel sektördeki firmaların yayınladıkları ilana göre, farklı pozisyonlarda istihdam etmek üzere 19 bin 708 beden işçisi alımı gerçekleştirilecek. İlanların farklı farklı yayınlanmasının ardından, tamamına İŞKUR üzerinden ulaşabilir ve başvuru yapabilirsiniz. Beden İşçisi olarak çalışmak isteyenler için yüksek bir rakam olan bu alımla birlikte, sizlerde iş sahibi olabilirsiniz.

Hangi Pozisyonlara Alımlar Mevcut?

Toplamda 19 bin 708 kişinin alınacağı ilanlarda, 18 bin 272 Genel Beden İşçisi, 869 İnşaat Beden İşçisi, 107 Taşıma ve Yükleme Beden İşçisi ve 460 Temizlik Beden İşçisi alımı gerçekleşecek.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Başvuru yapabilmek için, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, en az 18 yaşında olmak, okuryazar olmak, işi yürütebilmesine engel sağlık sorununa sahip olmamak, erkek adaylar için en az 2 yıl askerliğin tecilli olması gibi genel şartlar yer almaktadır.

Başvuruları Nereden Yapabilirim?

Başvuruların tamamını İŞKUR e-şube üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca yüzyüze görüşme gerektiren ilanlara belirlenen tarih ve zamanlarda başvuru yapabilir ve İŞKUR bürolarını da ziyaret edebilirsiniz. Başvuru yappmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Başvuru Adresi: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Editör: TE Bilisim