Yaz aylarının gelmesi ve üniversite eğitim dönemlerinin de sona gelmesi ile İŞKUR aracılığı ile üniversitelerde istihdam etmek üzere mevsimlik işçi alım ilanları rektörlük tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı ile İŞKUR tarafından duyurulmaktadır.

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü tarafından hazırlanan geçici işçi alımı ilanı Devlet Personel Başkanlığı tarafından duyuruldu. Buna göre Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere geçici 110 işçi alımı yapılacak. Peki kimler başvuru yapabilir ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Üniversite: Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi
Alınacak Personel Sayısı: 110
Kamu Kurumu / Geçici Personel
Şart: 18 Yaşı doldurmuş olmak

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi aşağıda ki pozisyonlar için personel alımı yapacak.

Üç Aylık Geçici İşçi (104 Personel)
Üç Aylık Geçici İşçi Engelli (4 Personel)
Üç Aylık Geçici İşçi Eski Hükümlü ve Terör Mağduru (2 Personel)

BAŞVURULAR

Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi 110 geçici işçi alımı ilanı yayımlandı. Peki nasıl başvuru yapılır. Buna göre adaylar 9 Mayıs 2017 - 20 Mayıs 2017 tarihleri arasında İŞKUR aracılığı ile müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim