Eğitim faaliyetlerini sürdürmekte olan üniversiteler yaz aylarının yaklaşması ile bünyeleirinde istihdam etmek üzere kamu personeli ve kamu işçisi alımları gerçekleştirmeye başladı. Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi de ilan ettiği duyuru ile işçi alımı yapacağını duyurdu.

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi 104 kamu işçisi alımı ilanı İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyuruldu. Geçtiğimiz haftadan beri başvurular kabul edilmekte olup okur - yazar olma şartı ile toplam 104 kamu işçisi alımı yapılıyor. Peki detaylar nedir? Nasıl başvuru yapılır.

DETAYLAR

Alım Yapan Üniversite: Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi
Alınacak Pozisyon: Beden İşçisi
Alınacak Personel Sayısı: 104
Şart: Okur - Yazar Olmak

POZİSYON DETAYLARI


Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi beden işçisi pozisyonu için okur yazar olma şartı ile 104 işçi alımı yapıyor. Peki pozisyon detayları nedir? Buna göre alınacak personeller Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı bünyesinde ki park ve bahçe bakım, onarım vb. gibi işlerde faaliyet gösterecektir. 

BAŞVURULAR

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi 104 kamu işçisi alımı yapıyor. Peki nasıl başvuru yapılır. Buna göre adayların 22 Mayıs 2017 tarihine kadar Isparta İŞKUR şube ve müracaat merkezlerinden ya da İŞKUR'un resmi internet sitesinden müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim