Türkiye İş Kurumu vasıtasıyla hazırlanan ilana göre 18 bin beden işçisinin alınacağı açıklandı. İnternet sitesi üzerinden açıklanan personel alım ilanına göre tüm detayları haberimizde derleyerek sizler için hazırladık..

İŞKUR üzerinden yayımlanan haber ilanına göre 18 bin beden işçisi alımı yapılacağı açıklandı. 704 kişilik kontenjan için yapılacak başvurular İŞKUR resmi internet adresi üzerinden yapılacağı gibi, en yakın İŞKUR müdürlüğüne de giderek bireysel olarak başvuru gerçekleştirebilecekler.

18 Bin BEDEN İŞÇİSİ İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI

Adaylardan, T.C. vatandaşı olmak, Görevine engel olacak herhangi bir sağlık sorununun olmaması, Belirlenen eğitim seviyelerine göre mezun olmak, Bilgisayar ortamında çalışacak yeterli bilgiye sahip olmak, Askerlikle ile ilgili hiçbir sorunu kalmamış olması, İlanların içerisinde bulunan ikamet, sertifika ve deneyim gibi özel şatları bulundurmaları gerekmektedir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Başvuru yapacak adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu Üzerinden gerçekleştiremeleri gerekmektedir. Buna göre başvuru yapacak adaylar Buraya Tıklayarak ilgili ilanlara ulaşabilir ve başvurularını gerçekleştirebilirler. Ayrıca başvurular adayların İŞKUR üyeliği ile yapılacaktır.