Ülkemizin farklı noktalarında işsizlik için çalışmalar yapılmaya devam ederken iş ve kariyer fuarları ile işsizlerin iş bulması sağlanmaktadır. Pek çok farklı şehirde yapılan bu fuarlara en iyi markalardan adı yeni duyulmaya başlamış tüm markalar gelmektedir. Bu standlara müracaat eden kişiler iş başvuruları yapmaktadır. Sizlerde Mersin İş ve Kariyer Fuarını ziyaret etmek istiyorsanız standların yarında açık olacağını unutmayınız. Altıncısı yapılan Mersin İş ve Kariyer Fuarı ülkemiz içinde önemli adımlardan bir tanesiyken söz konusu fuara önemli isimlerde katıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yegin'de Kongre ve Sergi Sarayı açılış töreninde önemli açıklamalar yaptı.

Mersin Valisinden Müjdeli Haber

Mersin Valisi Özdemir Çakacak'da fuarda bazı konuşmalar yaparken ilk sekiz ayda İŞKUR'a toplam 28 bin açık işçi alımı başvurusunun yapıldığını belirterek söz konusu açık işlere sadece 12 bin 600 kişilik personel alımı yapıldığını duyurdu. Yani İŞKUR'a hazır 15 bin kişilik personel alım ihtiyacının daha olduğu kamuoyuna duyurulmuş oldu. Mersin Valisi Özdemir Çakacak iş arayan kişilerin mutlaka Türkiye İş Kurumuna gelip başvuru yapması gerektiğini duyurdu.
Fuar aracılığı ile de adaylar iş bulacaklarını unutmamalı ve mutlaka Mersin İş ve Kariyer Fuarına katılması gerekmektedir. İş başvurusu yapmak isteyen adayların yarın akşama kadar fuarda ki standlara başvuru yapabilir. Diğer günler standlar kalkacak.
Editör: TE Bilisim