Devlet personel Başkanlığı tarafından 20 Eylül 2018 tarihinde yayımlanan ilana göre Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ( GTHB ) bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere engelli işçi personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre adaylar için bir başvuru formu yayımlandı ve adaylar bu başvuru formuna göre başvuru yapabilecekler.

İLANIN DETAYLARI:

İşyeri Adı: Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü

Faliyet Alanı: Kamu

Meslek Adı: Büro İşçisi ( Daimi )

Kişisel Durumu: Engelli

Çalışma Şekli: Tam Süreli

BAŞVURU ŞARTLARI:

Adayların söz konusu ilana başvuru yapabilmeleri için belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir. Buna göre adaylardan, En Az ve En fazla Ön Lisans mezunu olmaları, Büro İşçisi pozisyonuna başvuru yapılabilmesi için, Bilgisayar programcılığı, Bilgisayar, Bilgisayar Teknolojisi, gibi bölümlerden mezun olmuş olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularını ilan yayımladığı tarihten itibaren başladılar ve en geç 10 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını en geç 28 Eylül 2018 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. Başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak ve ilanın tam metine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.