Hava İkmal Merkez Komutanlığı her sene yıl içerisinde boş kadroları doldurmak için Türkiye İş Bulma Kurumu ile birlikte çalışır ve işçilerini oradan yapılan başvurular doğrultusunda alır. İŞKUR'dan ve Hava İkmal Merkez Komutanlığından yapılan açıklama ile kurum kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacak.

Kaç Kişi Alınacak

Hava İkmal Merkez Komutanlığı İŞKUR ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacak. Peki kaç personel alınacak. 
Yapılan açıklama ile 27 daimi işçi statüsünde istihdam etmek üzere personel alımı yapılacağı bildirildi alınacak olan personeller Uçak Bakım Teknisyeni pozisyonunda çalışacak

Kimler Başvurabilir

Yayınlanan bildiride aranan nitelikler konusunda detaylı bir bilgi verilmedi. Ancak Kamu Personeli Seçme Sınavından alınan puanların bu kadroya her hangi bir etki yapmayacağı bildirilmiş olup adayların lise mezunu olması gerekmektedir. Lise ve dengi okulların Uçak Bakım Teknisyenliği ve Gövde Motor, Uçak Bakım Teknisyenliği ve Havayolu Teknisyenliği (Gövde Motor), Uçak Gövde Motor, Uçak Motorları veya Uçak Motorları Bakım ve Onarımı bölümlerinden birisinden adayın mutlaka mezun olması gerekmektedir. Kayıtlı İŞKUR üzerinden yapılmakta olup sözk onusu pozisyona müracaat etmek isteyen adayların en yakın İŞKUR müracaat merkezlerine gelmesi gerekmekte ya da internet üzerinden linkleri takip etmesi gerekmektedir.
Editör: TE Bilisim