Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfasındaki açık iş pozisyonları ilanlarına göre, Et ve Süt Kurumu işçi personel eksikliği için bünyesine işçi alımı gerçekleştirecek. Alınacak adaylar farklı statüde olup farklı pozisyonlara katılacaklardır. Adaylar başvuru şartlarını taşımaları dahilinde başvurularını gerçekleştirerek, Et ve Süt Kurumu tarafından yapılak olan sözlü sınava katılacaklardır. Sınavda başarılı olan adaylar ise pozisyonlara yerleşecektir. 

HANGİ POZİSYONLARA KAÇ KİŞİ ALINIYOR?

Et ve Süt Kurumu bünyesine, eski hükümlü 1 adet Kamyonet şoförü ve İşçi Statüsünde Önlisans mezunu 1 adet Görüntü ve Ses Sistemleri Bakım Onarımcısı, 1 adet lise mezunu Bilgisayar bakım Onarımcısı, İşçi Statüsünde Lise veya dengi okul mezunu 1 adet Kamyonet Şoförü,  olmak üzere toplamda 4 işçi personel alımı gerçekleştirecek.

ADAYLARDAN HAGİ ŞARTLAR ARANIYOR?

Et ve Süt Kurumu alım yapacak olduğu pozisyonlar için adaylardan, Görüntü ve Ses Sistemleri Onarımcısı pozisyonu,  için 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Önlisans düzeyinde KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmaları, Bilgisayar Bakım ve Onarımcısı için 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmak ve bu KPSS puanı İşçi statüsündeki kamyon şoförü içinde geçerli olacaktır, Şoför pozisyonu için, B sınıfı ehliyete sahip olmak, Vardiyalı olarak çalışmasına engel durum olmamak ve bulaşıcı sağlık problemi olmamak şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR

Başvuruda bulunacak olan adaylar, ilanın yayımlandığı tarih itibari ile en geç 10 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Yani başvurular 18 Temmuz 2017 tarihi ile 27 Temmuz 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.Başvurular, talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Mdrlğmzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi zerinden başvuru yapabilirler.  İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayarak ilanı inceleyebilirler.

DİĞER ALIM İLANLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.