Yapılan duyuruya göre, Et ve Süt Kurumu Türkiye İş Kurumu aracılığı ile bünyesine işçi personel alımı gerçekleştirecek. Et ve Süt Kurumu toplamda 8 kişilik kadro ile farklı pozisyonlarda, farklı statülerde ve farklı bölgelerde alım yapacak.

Toplamda 8 kişilik kadro ile 2 Eski Hükümlü ve 6 Engelli işçi alınacak. Adaylar başvuru şartları taşımaları dahilinde başvuruları kabul edikecektir. 

ALIM KADROLARI NELERDİR:

Et ve Süt Kurumu 2 kişilik kadrosu ile Eski Hükümlü Kasap alacak. Alınacak yer ise, KOVALI KÖYÜ KÖYÖNÜ MEVKİİ ULAŞ/SİVAS ULAŞ SİVAS / TÜRKİYE dir.

Diğer 6 kişilik kadro ile ise, engelli işçi alacak. Alım yapılacak bölgeler ise, SİVAS ET KOBİNASI MÜDÜRLÜĞÜ, DİYARBAKIR ET KOMBİNASI MÜDÜRLÜĞÜ, ERZİNCAN TAVUK KOMBİNASI MÜDÜRLÜĞÜ, DENİZLİ ET KOMBİNASI MÜDÜRLÜĞÜ dür. 

BAŞVURULAR:

Toplamda 8 kişi ile adaylar başvurularını Türkiye iş kurumu üzerinden gerçekleştirmek zorundadır. Engelli kadrolarına başvurular en geç, 14 haziran 2017 tarihind sona erecek ve Eski Hükümlü kadrosu için ise, 19 Haziran 2017 tarihinde sona erecektir. İl/Şube Müdürlüğünden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler.Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayabilirsiniz. Ayrıca ilanın tam metninden detaylı bilgide alabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim