Et ve Süt Kurumu her sene yüzlerce personele istihdam sağlamaktadır.Genel olarak ilkokul ve lise mezunları tercih edilmektedir. Alınan personellerin büyük çoğunluğu kasap pozisyonunda çalışmakta olup her hangi bir eğitim durumuna bakılmadan adayın işi pratikten öğrenmiş olması istenmektedir. Türkiye İş Bulma Kurumu tarafından yeni yayınlanan bildiri ile Et ve Süt Kurumu kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu.

Hangi Pozisyon İçin Alım Yapılacak

Türkiye İş Bulma Kurumu tarafından yapılan bildiri ile Et ve Süt Kurumunun kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu peki alınacak olan personel hangi pozisyonda istihdam edecek.

Yayınlanan bildiriye göre alınacak olan personel Kasap pozisyonunda çalışacak. Diğer iş ilanlarından farkla Et ve Süt Kurumu bu sefer alınacak olan işçinin pratikten Kasaplığı öğrenmesi yerine her hangi bir kurstan öğrenmiş olmasını istemektedir. Başvuru yapacak olan adayların İŞKUR ya da farklı bir kurumdan Kasaplık ile alakalı bir sertifika alması gerekmektedir. Sertifikası olmayan adaylar söz konusu kadroya başvuramayacak. Başvuru yapmak isteyen adayların iskur.gov.tr adresini ziyaret etmesi ya da kendilerine en yakın İŞKUR başvuru merkezine gitmesi gerekmektedir.
Editör: TE Bilisim