Elektrik Üretim Anonim Şirketi ( EÜAŞ ) Devlet Personel Başkanlığı ve Türkiye İş Kurumu sitesinde alım duyurusu yayaımladı. Duyuruya göre Elektrik Üretim Anonim Şirketi ( EÜAŞ ) farklı 300 kişilik boş kadro ile daimi işçi alımı yapıyor. Alımlar Türkiye İş Kurumu Aracılığı ile olacak olup başvuru yapacak adaylar aşağıdaki şartları mutlaka taşımaları gerekmektedir. Son başvurular ilan yayınlandığı tarihten itibaren en geç 10 gün içerisinde yapılması gerekmektedir. Ayrıca adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartıda aranacaktır. 

ALIM KADROLARI : 

Elektrik Üretim Anonim Şirketi ( EÜAŞ ) alacağı 300 kişilik kadro ile kadro dağılımları, 24 kişi Elektrik Teknisyeni kadrosuna, 6 kişi Elektronik Teknisyeni kadrosuna, 189 Kişi Makina Tamir Bakım Teknisyeni kadrosuna, 1 Kişi Teknik ressam Kadrosuna, 11 Kişi Metal Teknolojisi kadrosuna, 3 kişi Motorlu Araçlar Teknolojisi kadrosuna, 16 kişi Şoför Kadrosuna, 40 Kişi İş Makinaları Operatörü kadrosuna ve 10 kişi Düz işçi startüsünde olmak üzere toplamda 300 daimi işçi alımı yapılacak.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANACAK ve BAŞVURULAR

Elektrik Üretim Anonim Şirketi ( EÜAŞ ) alım yapacağı kadrolar için adaylardan en az lise mezunu veya dengi okul mezunu olmak ve 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartları aranmaktadır. Bu şartlara uygun olan adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumuna yapmaları gerekmektedir. İlan yayımlandığı tarihten itibaren en geç 10 gün içerisinde başvurular yapılması şattır. İlan 07 Nisan 2017 tarihinde yayımlanmış olup en geç 17 Nisan 2017 tarihine kadar başvuru yapılması gerekmektedir. Başvurular Türkiye İş Kurumu şube Müdürlüğünden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapacaklardır. İlan detayları ve başvuru takibi Türkiye İş Kurumu sitesinden bakılacaktır.