Isparta Dağ Komando Okulu her sene bulunan boş pozisyonların dolması için işçi alımı yapmaktadır. Alınan işçiler 4/B sözleşmeli statüsünde, daimi statüsünde ya da geçici işçi statüsünde çalışmaktadır. Yapılan duyurular genel olarak İŞKUR tarafından halka duyurulmakta ve başvurular bu kanal üzerinden yapılmaktadır.

Dağ Komando Okulundan yayınlanan yeni duyuru ile kendi bünyelerinde daimi işçi statüsünde istihdam etmek üzere işçi alımı yapacağını duyurdu

Hangi Pozisyon İçin Alım Yapılacak

Türkiye İş Bulmak Kurumu ve Isparta Da Komando Okulu tarafından yapılan duyuru ile kurumun personel alımı yapacağı duyuruldu. Peki hangi pozisyon için alım yapılacak.
Yapılan duyuruda alınacak olan personelin Muhasebe pozisyonunda daimi işçi statüsünde istihdam edeceği belirtildi. Kadroya başvurmak isteyen adayların önlisans mezunu olması gerekmektedir.

Kimler Başvurabilir

Yayınlanan Dağ Komando Okulunun daimi işçi alımı pozisyonuna kimler başvurabilir

Gerçeğe aykırı belge vermemek
Gerçeğe aykırı belge verenlerin başvuruları geçersiz sayılacaktır
Son başvuru tarihi resmi tatile denk gelirse bir sonraki iş gününde başvurular kabul edilecektir
Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alandan başlamak üzere talep sayısının üç katı olacak şekilde düzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir
Daimi işçi alınacak
Ön Muhasebeci olarak alım yapılacak
KPSSP93 puanı geçerli olacaktır ve en az 60 puan almış olmak
Çalışma Yeri Isparta/Eğirdir.

Yukarıda yer alan genel şartlara sağlayan tüm adaylar Isparta Dağ Komando okulunda daimi işçi statüsünde muhasebeci olarak istihdam edebilir. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılmaktadır.