Geçtiğimiz gün yapılan açıklama ile Çaykur'un kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere bin 500 ilkokul mezunu işçi alımı yapılacağı belirtilmişti. Alımlar Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun iller için yapılacak ve Çaykur'dan yapılan açıklama ile başvuru tarihleri belli oldu
.
Çaykur alım ilanlarının kamuoyuna duyurulması ve sosyal medya aracılığı ile de paylaşımların artması ile internet sitesi üzerinden yazılı resmi bir açıklama yaptı. Yapılan açıklama da alıma ilişkin detaylı açıklamalar yapılırken müracaat tarihleri de duyuruldu.

MEVSİMLİ İŞÇİ ALINACAK

Çaykur tarafından resmi internet sitesi aracılığı ile yapılan yazılı duyuru da personel ihtiyacının karşılanması için mevsimlik bin 500 işçi alımı yapılacağı ve işçilerini ilkokul mezunu olup beden işçisi pozisyonunda istihdam edeceğini duyurdu. Yine personel alımı müracaat tarihleri de belirtildi.

MÜRACAAT TARİHLERİ YAYIMLANDI

Çaykur tarafından yayımlanan ilanlarında müracaat tarihleri 4 Nisan 2017 - 13 Nisan 2017 olarak belirtildi ve adaylar Çaykur bin 500 ilkokul mezunu geçici mevsimlik beden işçisi alımı ilanına bu tarihler arasında müracaat edebilecek.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK

Başvuru yapmak isteyen adaylar Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun illerinde ki İŞKUR şube ve müracaat merkezlerinden başvuru yapabilecek. Başvuruların tamamlanması ile noter huzurunda çekiliş yapılacak. Yapılacak çekiliş sonucunda Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun iller için mevsimlik bin 500 geçici işçi alımı yapılacak.