Geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilanlara göre, BOTAŞ ( Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi ) bünyesimndeki işçi personel eksikliğini karşılamak amaçlı alım yapacağını belirtmişti. buna göre ilanın yayımlanması ile başvurularına başlayan adaylar için artık son günlere gelindi. Haberimizin devamındaki bilgiler doğrultusunda başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

İLANIN DETAYLARI:

Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi ( BOTAŞ ) işçi personel alımı kadrosu ile 3 Engelli Personel ve 10 Eski Hükümlü personel olmak üzere toplamda 13 kişilik boş kadrosu ile işçi personel alımı gerçekleştiroy.r İlgili personel alımı 2018 ilanı Devlet Personel başkanlığı tarafından yayımlanmış olup adaylar başvuru işlemerini Türkiye İş Kurumu üzerinden gerçekleştireceklerdir. 

Buna göre ilgili ilan 17 Nisan 2018 tarihinde ilan edilmiş olup adaylar başvurularını en geç 10 gün içerisinde tamamlamaları gerekmektedir. Buna göre başvurular en geç 26 Nisan 2018 tarihinde sona erecektir.

Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi ilgili Engelli kadrosu ile Ankara ilinde 3 kişilik kadrosu ile Büro Görevlisi pozisyonunda en az lise mezunu veya dengi okul mezunu olan adaylar alacak.

Eski Hükümlü pozisyonu ile ise, Ankara ve Tekirdağ illerinde alım yapılaak olup, Ankara ili için Teknisyen pozisyonunda, 2 Makine Teknolojisi, 3 Elektrik Elektronik Teknolojisi ve 3 İnşaat Teknolojisi pozisyonlarında alım yapacak. Tekirdağ ilinde ise, Teknsyen pozisonunda 1 İnşaat Teknolojisi ve 1 Elektrik Elektronik pozisyonlarında Lise mezunu veya dengi okul mezunu işçi personel adayları alacaktır.Daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim