Bitkisel Biyoçeşitlilik ve Geofit Araştırma Merkezi İşçi Alıyor

Bitkisel Biyoçeşitlilik ve Geofit Arş. Merkezi İŞKUR aracılığı ile yayınladığı ilanda geçici işçi alacağını duyurdu. Bitkisel Biyoçeşitlilik ve Geofit Arş. Merkezi geçici işçi alım ilanına ilişkin bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

 

28 Ocak 2016 tarihli ilanla Bitkisel Biyoçeşitlilik ve Geofit Arş. Merkezi, İŞKUR aracılığıyla geçici işçi alımı yapacağını açıkladı. Bünyesinde bir çok açık pozisyon için Bitkisel Biyoçeşitlilik ve Geofit Arş. Merkezi personel alımı gerçekleştirecek. Bitkisel Biyoçeşitlilik ve Geofit Arş. Merkezi geçici personel alımı için açıklanan son başvuru tarihi 08 Şubat 2016.

 

Bitkisel Biyoçeşitlilik ve Geofit Arş. Merkezi işçi alımı için genel şart ve nitelikler açıklandı. Bitkisel Biyoçeşitlilik ve Geofit Arş. Merkezi geçici işçi alımına başvuruda bulunacak adayların İşgücü talebi için 5 ay 29 günlük bir istihdam yapacaklarını unutmamaları gerekmektedir. Bitkisel Biyoçeşitlilik ve Geofit Arş. Merkezi işçi alımı için düşünülen pozisyonlar. Kepçe Operatörü ve Kamyon Şoförü olarak açıklandı.

 

İŞKUR'un ÜMRANİYE HİZMET MERKEZİ tarafından açıklanan Bitkisel Biyoçeşitlilik ve Geofit Arş. Merkezi geçici işçi alımına Adaylar, İl/Hizmet Merkezimizden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuruda buluna bilecekler. En Az Öğrenim Seviyesi İlköğretim olanlar başvuruda bulunabilecekler.Tercih Edilen İkametgah İlçeler ise İSTANBUL-BEYKOZ olarak belirtildi. Sizlerde Bitkisel Biyoçeşitlilik ve Geofit Arş. Merkezi iş başvurusuna zaman kaybetmeden başvurmak için yukarıda verdiğimiz linke tıklayarak kayıt işleminizi gerçekleştirin.

Editör: TE Bilisim