Konya ilçesi Yunak Belediyesine sürekli işçi alımı yapılacak. Devlet Personel Başkanlığı resmi personel alımı portalı üzerinden yapılan personel alımı ilanına göre eğitim düzeyinde en az ilkokul mezunu olan adayların başvuru yapabileceği 11 kişilik alımlar gerçekleşecek. 3 Farklı ilanda toplam 18 kişi istihdam edilecek. 

4857 sayılı iş kanunu hükümlerine göre işçi statüsünde istihdam edilecek olan personellerin başvurularını 10 Temmuz tarihi itiaberi ile yapabilecekleri belirtiliyor. Adayların 3 farklı ülandaki başvurular için Türkiye İş Kurumu aracılığı ile 19 Temmuz tarihine devam edeceği belirtildi. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Eğitim düzeyinde lise mezunu olan adaylar için 5 kişilik alım yapılacak. Diğer eğitim düzeyindeki başvurularda ise önlisans mezunlarına ayrıldı. Önlisans mezunu sürekli işçi alımlarında 2 kişi olmak üzere 3 farklı ilanda toplam alım yapıalcak personel sayısı 18 olarak belirtildi. Buna göre Yunak Belediyesinde sürekli işçi alımları İŞKUR üzerinden öz geçmiş oluşturularak son başvuru tarihinden önce  başvuru yapılabilecek.

Aşağıdaki linki tarayıcıdan açıp, iş arama ekranına Yunak Belediyesi yazarak başvuru yapabilrisiniz. İlanlar başvuru tarihinde açılacak.

Başvuru için:https://goo.gl/zSPVV8

Editör: TE Bilisim