Gürçeşme Belediyesi Başkanlığı Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi internet sitesi tarafından yayımlanmış olan ilana göre 2 farklı ilan ile birlikte kadrolu işçi alımı yapılacağını duyurdu. Başvuru şartlarının detayları ve açıklamaları ise şu şekilde yayınlandı.

“Belediyemiz tarafından 4857 Sayılı İş Kanununa tabi tutularak aranan özellikler ve meslek bilgisiyle birlikte kadrolu işçi personel alımı yapılacaktır” açıklaması yapıldı.

USTA BAŞI VE ORMAN GÖZETLEME VE HABERLEŞME PERSONELİ İÇİN ARANAN ŞARTLAR

Gürçeşme Belediyesi tarafından düzenlen personel alım ilanına göre 1 Usta Başı personeli için aranan özellikler; Su istihsal ve dağıtımıyla ilgili olan, Usta başı mesleğinde eğitim almış, tecrübesi olan, En az B sınıfı ehliyet sahibi olan, İlköğretim yada Lisan eğitimi almış, Erkek, Özgeçmişi bulunan, Askerliğini yapmış olmak, usta başı iş ilanında geçerli olan şartlardır. Diğer bir alım olacak pozisyon için başvuru şartları ise şu şekildedir;, Orman gözetlemeyle ilgili meslek edinmiş, Bu meslek ile ilgili eğitim almış, geçmişi olan, İlköğretim ya da Lise mezunu, Erkek ve askerliğini bitirmiş gibi şartlarda Orman Gözetleme iş ilanı için geçerli olmaktadır.

Tokat Çalışma İş Kurumu tarafından takip edilecek iş başvuruları, adayların istenilen belgeleri göndermesiyle birlikte noter huzurunda gerçekleşecek olan kura çekimine katılmaları için onay alacaklardır. Kura çekimi sonucu adaylar belediye tarafından mülakat sınavına girecektir.

Orman Gözetleme ve Haberleşme İşçisi İlanı

Nezaretçi Ve Ustabaşı İlanı

Editör: TE Bilisim