Basın İlan Kurumu Gebze Hizmet Merkezi kendi bünyelerinde çalışmak üzere geçici bahçıvan işçisi alacak. Personel Alımı İŞKUR ile beraber yapılmakta olup kura ile eleman alınacak.

Basın İlan Kurumu farklı hizmet merkezlerinde bulunan açık kontenjanları doldurmak için İŞKUR ortaklığı ile çalışmakta ve geçici ya da daimi işçi alımı yapmaktadır. Genelde İŞKUR ile geçici işçi alımı yapan Basın İlan Kurumu aldığı işçilerde tecrübe yerine genel olarak pratikten öğrenmeye dikkat etmektedir.

Basın İlan Kurumundan yeni yapılan duyuru ile Gebze Hizmet Merkezlerinde bahçıvan işçisi olarak çalışacak personel alımı yapacaklarını duyurdular. Adayların başvurusu bittikten sonra kura ile kimlere iş verileceği açıklanacak.

Kimler Başvurabilir?

Basın İlan Kurumu geçici bahçıvan alımına başvurmak için bazı bilgileri biliyor ve istenilen özelliklere sahip olmanız gerekmektedir.
Gebze Hizmet Merkezi alacağı personelin ilk olarak daha önceden Basın İlan Kurumunda çalışmış olmasını istiyor. İş yerinin konumundan dolayı alınacak olan personeller Hizmet Merkezinde kalacak. Yani eve gitmeyecek ve iş yerinden her hangi bir servis sağlanmıyor. Yukarıda saydığımız iki unsurdan başka her hangi bir özellik aranmamaktadır. Bahçıvanlık konusunda eğitim almamış da olsa pratikten bilgi sahibi olan kişiler başvuru yapabilir. Başvuru tarihleri 18 Mayıs ile 27 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Kura ise 8 Haziran'da yapılacak. Toplamda 13 bahçıvan'a Gebze Hizmet Merkezi iş imkanı sağlamış olacak.
Editör: TE Bilisim