Yaz aylarının yaklaşması ile üniversiteler kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere işçi ve personel alım ilanları yayımlamaya başladı. Buna göre işçi alımları üniversite rektörlükleri aracılığı ile hazırlanmakta ve Devlet Personel Başkanlığı ya da İŞKUR aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır.

Bartın Üniversitesi Rektörlüğü aracılığı ile hazırlanan ve İŞKUR aracılığı ile kamuoyuna duyurulan bildiri de kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az ilköğretim mezunu toplam 7 işçi alımı yapılacağı belirtildi. Peki nasıl başvuru yapılacak ve müracaat tarihleri nedir?

Alım Yapacak Kurum: Bartın Üniversitesi Rektörlüğü
Kamu Kurumu / Geçici Personel
Alınacak Personel Sayısı: 7
Pozisyon: Beden İşçisi (Genel)

NASIL BAŞVURU YAPILIR


Bartın Üniversitesi Rektörlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere İŞKUR aracılığı ile beden işçisi pozisyonu için en az ilköğretim mezunu 7 kişilik işçi eleman personel alımı gerçekleştirecek. Peki alım ilanına nasıl başvuru yapılır. Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığınca ( Ağdacı Kampüsü) 3 kişi (3 ay süreli) ve Yapı İşleri Teknik Dairesi Başkanlığınca (Yazıcılar Kampüsü) 4 kişi (3 ay süreli) olmak üzere toplamda Bartın Üniversitesi Rektörlüğü 7 işçi alımı yapacak.

Başvuru yapacak olan adaylar Bartın ili İŞKUR şube ve müracaat merkezleri ile başvuru yapabileceği gibi yine aşağı da yer alan linkten de internet üzerinden başvurular gerçekleştirilmektedir. Noter huzurunda çekilecek olan kura çekimi ile alınacak işçiler belirlenecektir. Başvurular 27 Mart 2017 tarihine kadar yapılacaktır.

https://goo.gl/Tys7Ir
Editör: TE Bilisim