Geçtiğimiz günlerde Bartın Üniversitesi Rektörlüğü aracılığı ile hazırlanan personel temin ilanı İŞKUR aracılığı ile kamuoyuna duyuruldu. Yayımlanan ilana göre Bartın Üniversitesi Rektörlüğünün kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağı öğrenildi.

Alım ilanı İŞKUR tarafından kamuoyuna duyuruldu ve Bartın Üniversitesi Rektörlüğüne alınacak olan personelin beden işçisi pozisyonun da istihdam edeceği belirtildi. Müracaat edecek olan adayların en az ilköğretim mezunu olması gerekmektedir. Peki Bartın Üniversitesi Rektörlüğünün alım ilanına kimler müracaat edebilir, aranan şartlar nedir ve detaylar nedir?

Alım Yapacak Kurum: Bartın Üniversitesi Rektörlüğü
Alınacak Pozisyon: Beden İşçisi
Alınacak Personel Sayısı: 7

DETAYLAR


Beden işçisi(genel) mesleğinde bahçe işlerinde geçici statüde çalıştırılmak üzere Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığınca ( Ağdacı Kampüsü) 3 kişi (3 ay süreli) ve Yapı İşleri Teknik Dairesi Başkanlığınca (Yazıcılar Kampüsü) 4 kişi (3 ay süreli) olmak üzere toplamda 7 kişilik alımı yapılacak.
Yukarıda alınacak olan adayların nerede ve ne kadar süre ile istihdam edeceği belirtilmiştir.

NASIL MÜRACAAT EDİLİR

Müracaatlar 27 Mart 2017 tarihine kadar devan edecek ve adayların Bartın İŞKUR şube ve müracaat merkezleri aracılığı ile başvuru yapması gerekmektedir. Yine adaylar aşağıda yer alan linki takip ederek internet üzerinden de başvurularını yapabilmektedir.

https://goo.gl/yP6qD0
Editör: TE Bilisim