Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan Çaykur bilindiği gibi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere farklı pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmektedir. Alım ilanları genel olarak Çaykur tarafından hazırlanmakta ve İŞKUR üzerinden yayımlanmaktadır. Toplu alımlarda Devlet Personel Başkanlığı da bildiri yayımlamaktadır.

Çaykur'un yeni işçi alımı yapıp yapmayacağı merak ile beklenirken Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik Çaykur bünyesinde istihdam etmek isteyen adaylara müjdeli haber vererek bin 500 personel alımı yapacaklarını belirtti.

Alım Yapacak Kurum: ÇAYKUR
Alınacak Personel Sayısı: Bin 500
Kamu Kurumu / Geçici Personel

HANGİ İLLER İÇİN ALIM YAPILACAK


Bilindiği üzere Türkiye'nin dört bir yanında Çaykur Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü bulunmaktadır. Peki hangi illler için personel alımı yapılacak. Buna göre Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun illerinde bulunan Çaykur yaş çay fabrikaları için toplam bin 500 kişilik geçici mevsimlik personel alımı gerçekleştirilecek.

NASIL BAŞVURU YAPILACAK

Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak olup adayların Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun illerinde bulunan İŞKUR şube ve müracaat merkezleri üzerinden başvurularını yapması gerekmektedir. Yine alım ilanlarına adaylar İŞKUR'un iş ilanlarının yayımlandığı sitesi üzerinden de adaylar müracaat edebilir.

esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx
Editör: TE Bilisim