Türkiye'nin başkenti olduğu için sanayi, hizmet ve sağlık gibi pek çok sektörde hızla büyüme gösteren Ankara ilinde ikametgah eden kişilere istihdam şansı verilmeye devam ediliyor. Sanayi alanında Ankara'nın belli başlı bölgelerinde büyük fabrika tesislere kurulmaya devam etmekte olup buralara yüzlerce kişilik alımlar yapılacak. İlerleyen günlerde konu hakkında iş ilan sitelerinden dönüş beklemekteyiz. Bunun yanı sıra yine özel sektörde Ankara için market, giyim, teknoloji vb. gibi pek çok mağaza lise mezunu personel alımı yapmaya devam ediyor.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Ankara ilinde ikametgah eden çok sayıda personel alımı yapılacak peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda istihdam edecek. Lise mezunu adaylar için genel olarak tanınmış olan pozisyonlar şu şekildedir.

Manav, kasiyer, depo elemanı, personel, garson, sayım, giriş çıkış kontrolü, güvenlik görevlisi, meslek personeli, şoför, hizmetli, sekreter, çağrı merkezi personeli, hakla ilişkiler, reklamcı

Yukarıda adı geçen pozisyonların tamamına Ankara'da ikametgah eden en az lise mezunu personel alımları devam etmektedir. Online iş ilanlarının verildiği siteler aracılığı ile söz konusu ilanlara başvurabilir ve gerekli niteliklere uygun olduğunuz ilanlardan dönüş bekleyebilirsiniz. Sizde Ankara'da ikametgah eden ve iş arayan bir personel iseniz aşağıda bulunan link aracılığı ile kendinize uygun bir yere iş başvurusu yapabilirsiniz.

https://www.eleman.net/ankara-is-ilanlari_s6.html
http://www.kariyer.net/is-ilanlari/ankara#&ct=c6&edl=LO,LM
Editör: TE Bilisim