Ankara'da yaşayan ve iş ilanlarını araştıran kişiler için ilan haberlerini derledik. Ankara'da bulunan pek çok firma ve şirket kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda sınırsız işçi alımı gerçekleştirecek. Her pozisyon için işçiden istenilen nitelikler farklı da olsa tecrübeli, tecrübesiz, öğrenci olanların tamamı alınacak.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Ankara'da yaşayanlar için çok sayıda iş ilanı verildi. Peki hangi pozisyonlarda istihdam etmek üzere işçi alımı gerçekleştirilecek.

Aşçı, servis elemanı, depo elemanı, satış danışmanı, saha satış temsilcisi, satış uzmanı, sekreter, baskı operatörü, kasa sorumlusu, kasiyer, depo sorumlusu, oyuncu, muhasebe elemanı, stajyer, gözetmen

Yukarıda belirtilmiş olan farklı pozisyonlarda istihdam etmek üzere onlarca farklı firma yüzlerce işçi alımı yapacak. Üstelik yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlara başvurmak için en az ilkokul mezunu olsanız yeterli. Online iş ilan siteleri aracılığı ile büyük ya da küçük firmaların tamamı işçi ihtiyaçları olduğunda buralar vasıtası ile ilanlarını eklemektedir. Sizler için kolaylık olması için verilen ilanları inceleyerek sizlerin başvuru yapabileceği ilanları derleyip bir haber turu yaptık. Söz konusu alım yapılacak olan pozisyonların tamamı için farklı nitelikler aranmakta olup aşağıda belirtilmiş olan ilan sayfasına tıklayarak hemen öz geçmiş formu gönderebilirsiniz. İlanları incelediğinizde hangi firmanın hangi niteliklere sahip işçi alımı yapmak istediğini görebilir ve maaş, çalışma süresi verilen primler gibi detaylarıda öğrenebilirsiniz.

http://www.yenibiris.com/ankara-is-ilanlari
Editör: TE Bilisim