Türkiye İş Bulma Kurumu iş arayan gençlere istihdam şansı vermeye çalıştığı gibi firmalardan aldığı ilan metinleri ile kurum dışı işçi alımlarını da kamuoyuna duyurmaktadır. Bugün Ankara Anket Anonim Şirketinden Türkiye İş Bulma Kurumuna toplam 3 ilan metni gönderildi. İŞKUR metinleri derleyip kendi kurum dışı ilan sayfasında yayınladı. Yayınlanan ilana göre Ankara için toplam 439 kamu işçisi alımı yapılacak

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Türkiye İş Bulma Kurumu kurum dışı alım sayfasına 439 kamu işçisi alımı yapılacağını duyurdu. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda istihdam edecek.

Teknik personel, şoför, hostes, animatör, ritim hocası, temizlik görevlisi, tercüman ve fotoğrafçı
Yukarıda adı geçen tüm pozisyonlar için toplam 439 personel alımı yapılacak. Her kadroya göre aranan nitelikler farklı da olsa pozisyonlara göre ilkokul ve lise mezunu şartları aranmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adayların Türkiye İş Bulma Kurumunun resmi internet sitesinde bulunan kurum dışı ilanlar sayfasını incelemesi gerekmektedir. 3 kademe olarak alınacak personeller en geç 31 Aralık 2016 tarihine kadar çalışmaya başlayacak. Başvuru yapacak olan adaylar kimlik bilgileri, mezuniyet bilgileri ve öz geçmiş formları ile İŞKUR'a müracaat etmesi gerekmektedir. Yayınlanan resmi bildirileri incelemek için aşağıda bulunan linki takip edebilir ve başvurularınızı yapabilirsiniz.

http://www.iskur.gov.tr/default/kurumdisikamuiscialimi.aspx
Editör: TE Bilisim