Ülkemiz de işsizlik oranı her sene artmaktadır ancak yeni kurulan firmalar ve sektöre yeni girmiş bayiler aldıkları işçiler ile işsizliğe destek verdiği gibi iŞKUR'da pek çok konuda çalışmalarını sürdürerek Türkiye'de ki işsizlik sıkıntısını gidermeye çalışmaktadır.
Aslında işsizlik diye bir kavram yok sadece herkes kendisine uygun bir iş bulamadığı için pek çok noktada çalışmıyor. Kimilerine mesai saatleri ağır geliyor kimisine çalışma koşulları tabi parasını az bulupda işe girmeyen kişilerde oldukça fazla işte bu yüzden işsizlik adı verilen kavram her geçen gün daha da popüler bir kelime haline gelmektedir. Peki tüm Türkiye geneli işçi alımlarında durum nedir ve nereden inceleyebiliriz.

Tüm Türkiye Geneli Alınacak Olan Pozisyonlar

Ahşap Mobilya Makinesi Operatörü
Fiber Optik Teknisyen
Üretim işçisi
Bakım Elemanı
Tekniker
Kalibrasyon ve Saf su Sistemleri Sorumlusu
Aşçı Yardımcısı
Montaj Teknisyeni
Hiyap operatörü
Çelik – Prefabrik Montaj Ustası
Ahşap isleme ve Şekillendirme Ustası
Sac Levha İşleme Ustası
Forklif Operatörü
Kaynakçı
Elektrostatik toz boya ustası
İnşaat Teknikeri
GSM Saha Teknisyeni / Teknikeri
Depo Sevkiyat Sorumlusu
Elektrik Teknisyeni / Teknikeri

Yukarı da okumuş olduğunuz tüm pozisyonlara işçi alımı yapılmaktadır peki bu pozisyonlarda ki işçi alımlarını nasıl takip edebilirsiniz. Elbette isinolsa.com sitemiz üzerinden sizler için özel haberler yapmakta ve tüm iş ilanlarını güncel olarak takip etmekteyiz. Fakat sizde kendinize bir profil oluşturmak ve firmaların ilanlarını takip etmek istiyorsanız yenibiris ve kariyer gibi interaktif ortamda iş ilanlarının verildiği siteler üzerinden değerlendirmeler ve başvurular yapabilirsiniz
Editör: TE Bilisim