Taşeronlar için beklenen gün geldi çattı. Binlerce taşeron kadroya geçmek için bulundukları kurumlara başvurularını vermeye başladı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi bünyesinde istihdam edilen 2 Bin 500 taşeron işçi kadroya geçişi için müracaat etmeye başladı. Taşeron işçilerin ilk başvurularını ise Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta aldı.

Son çıkarılan KHK ile birlikte Binlerce işçi kadroya geçmeye hazırlanıyor. Bu kadrolara geçişlerde ilk müracaatları Gaziosmanpaşa Belediyesi almaya başladı. Gaziosmanpaşa Belediyesi olarak Başkan Hasan Tahsin Usta, 2 bin 500 işçi için resmi süreci başlattı. SGK Kaydı, adli sicil raporu, sabıka kaydı, fotoğraf, ve diploma örneği ile başvuruları kabul edil Kaynak: Taşeron İşçilerin kadroya geçişi İçin ilk müracaatlar yapılmaya başlandı.

Kadroya geçişleri için müracaat eden taşeronlar öncelikli olarak sınava tabi tutulacak ve bu sınavdan almış oldukları 50 tam puan karşılığında kadroya geçişleri onaylanacaktır ve Başvurular 11 Ocak Perşembe günü mesai bitimine kadar devam edecek