Binlerce adayın sabırsızlıkla beklediği personel alımlarında peş peşe müjdeli haberler gelirken, Sağlık Bakanlığı'ndan da haber bekleyen adaylar sıkı takipte. Yapılacak olan alım ilanını merakla bekleyen adaylar sosyal medyada sabırsızlıklarını dile getirirken kadrolar konusunda da kontenjan problemi yaşamamayı ümit ediyorlar.

Binlerce adayın sabırsızlıkla beklediği Sağlık Bakanlığı'nın yayınlayacağı alım ilanına ilişkin Bakan Ahmet Demircan şu açıklamaları ifade etti;

Sağlık Bakanlığı'na personel alımına ilişkin çok kısa süre içerisinde alım ilanı yayınlayacaklarını belirterek bu alımlarla sınırlı kalınmayacağını ve yine alımlardan kısa süre sonra 19 bin sağlık personelinin daha istihdam edilmesinin planlandığını belirtti.

Bakan Demircan'dan müjdeli haberi alan adaylar gelen olumlu haberler ile sevinçli. Peşpeşe gelen personel alımlarına ilişkin Demircan'ın da şu ifadeler ile adayların yüzünü güldürdü;

"Önümüzdeki günlerde ÖSYM'nin sitesinde ilan edilecek. Haziran ayına varmadan ya da haziran başında 18 bin sağlık çalışanını bu sağlık ordusuna katmış olacağız. Onun peşinden çok da geciktirmeden 19 bin de sağlık işçisi alacağız."

Bu ifadelerin ardından adayların gözü Sağlık Bakanlığı'nda. Her an gelebilecek olan personel alım ilanını sabırsızlıkla bekliyorlar.

Alım ilanı yayınlandığında İşinOlsa.com ekibi olarak yine sizlerle paylaşacağız tüm detayları.

İŞİNOLSA.COM