İŞKUR MEB de görev yapacak güvenlik görevlisi alımı ilanını paylaştı. Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı güvenlik görevlisi alımları yapılıyor. Haber ile ilgili tüm detaylar alım şartları ve çok daha fazlasını haberimizde bulabilirsiniz.

Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı için personel alımı gerçekleştiriliyor. Okullarda görev yapmak üzere  çok sayıda güvenlik görevlisi alınacak.

HANGİ ŞEHİRLERDE ALIM YAPILACAK?

Yalova 21 Eylül 2018, Artvin 21 Eylül 2018, Şırnak 21 Eylül 2018, Hatay 21 Eylül 2018, Afyonkarahisar 21 Eylül 2018 tarihleri son başvuru tarihi olarak bildirildi. Bu şehirlerde başvuru yapmak isteyen kişiler başvurularını gerçekleştirebilirler.

ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR

Adaylarda aranan şartlar ise şöyle; 18 yaşından gün almış ve 45 yaşını doldurmamış olmak, Emekli maaşı almıyor olmak, Ortaöğretim, önlisans veya lisans mezunu olmak, İŞKUR üzerinden kayıtlı iş arama kaydı aktif olması ve güvenlik görevlisi olarak iş arayan statüsünde olmak bu şartların dışında herhangi bir şart bulunmuyor.