Bursa Polis Evi personel alım ilanı yayınladı. Bursa'da polis evi bünyesindeki personel açığını kapatmak adına personel alımları yapacağını duyurdu. Bursa Polis Evi kaç personel alımı yapacak? Bursa Polis evine alınacak personeller ne görevde çalışacak? Bursa Polisevi personel alımına ilişkin merak edilenleri haberimizde sizlerle paylaşıyoruz.


İŞKUR ilanı ile birlikte Bursa polis eve bünyesindeki personel ihtiyacını tamamlamak adına alımlar yapacağını duyurdu. Peki Bursa Polisevi hangi birimlere alımlar yapacağız? Bursa Polisevi personel alım ilanına başvurular ne zaman nerede nasıl yapılacak? Bursa Polis Evi personel alım ilanına dair bilgiler haberimizin detaylarında.

Diğer polis evleri gibi Bursa Polisevi de bünyesindeki personel ihtiyacını tamamlamak adına İŞKUR aracılığıyla alımlar yapacağını açıkladı. Bursa Polis Evi bünyesindeki pide ustası, garson ve temizlik bölümünde çalışacak personeller arıyor. Bursa polisevinin İŞKUR aracılığıyla alım yapacağı iş ilanına başvuru yapmak için aşağıda verdiğimiz genel şartları okuyarak başvuru yapabilirsiniz.

 Bursa Polis Evi personel alım ilanına başvuru yapacak vatandaşların  dikkat etmesi gereken alım şartları şunlar.

1- Türk vatandaşı olmak
2- 18 yaşını doldurmuş olmak
3-Ilkokul mezunu olmak en az
4- hakkında adli sicil ve arşiv kaydı olmamak
5- başvuru yapacak erkek adayların askerlik ile ilgili ilişkilerinin bulunmaması
6- garsonluk başvurusu ne yapacak adayların 2014 yılında girmiş olduğu KPSS sınavında en az 60 puan almış olması.

Bursa Polis Evi personel alımı ilanına başvuru yapacak olan vatandaşların Başvurularını 9 mayısa kadar getirmeleri gerekmektedir son gün 9 Mayıs tır. yapılacak olan Bursa Polisevi personel alımı için noter kurası çekilecektir.  12 Mayıs 2016 tarihinde Saat  14.00’te yapılacaktır Başvuru yapacak olan adaylar başvurularını Bursa Polisevi ne yapacaklardır. 

Başlık: Bursa Polisevi Personel Alım İlanı Yayınladı
Etiket: Bursa, polisevi, garson, pideci,alım, ilan 2016
Editör: TE Bilisim