TOFAŞ personel ihtiyacını gidermek üzere bir çok personel alımı yapıyor. Yapılan ilanlarla farklı iş pozisyonlarında ve farklı sayılarda personel alınıyor. Yeni yayınlanan ilanlara ile başvurular alınmaya başlandı. 1968 yılında Koç firması olarak kurulan ve Fiat'ında hissedar olduğu Tofaş’ta görev alan 10 binden fazla personel çalışıyor. Yeni alınan personellerle bu sayı büyümeye devam edecek. Ayrıca Tofaş Türkiye’nin farklı illerinde bulunan fabrikalarında toplamda 450 bin araç üretim kapasitesine sahiptir.

TOFAŞ HANGİ ÜNVANLARDA PERSONEL ALIYOR?

Otomotiv sektörün devi Tofaş, personel alımlarını resmi internet sitesi üzerindeki insan kaynakları personel alımı platform üzerinden yapıyor. 12 Ocak tarihi itibari ile eklenen ilanlarda insan kaynakları ve özlük işleri uzmanı, kredi değerlendirme uzmanı ile ürün yönetimi alınıyor. Ayrıca diğer unvanlarda da  ise Otonom Bakım Uzmanı Yetenek Yönetimi Uzmanı,Müşteri İlgi Merkezi Eğitim ve Kalite Uzmanı, Ölçüm Laboratuvarı Lideri , Malzeme Denetleme Uzmanı, Liderlik Gelişim Uzmanı, Tofaş Akademi Gelişim Uzmanı , Planlama Uzmanı (Arge), Genel Muhasebe Uzmanı, Fon Yönetimi Uzmanı ilanları bulunuyor. Alınan personeller İstanbul ile Bursa illerinde ki fabrikalarda çalıştırılacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Tofaş internet sitesi üzerinde yapılan personel alımlarına başvuru yapmak isteyen adaylar özgeçmiş bilgilerini oluşturmaları ve site üzerinden üye olmaları gerekiyor. Ayrıca kariyer ilan sitesi üzerinden de başvuru yapılabiliyor. Açık pozisyonlarda kendine göre bir kadro bulamayanlar için genel başvuru yapmaları isteniliyor. Başvuru yapmak için aşağıdaki linki tarayıcınıza yapıştırmanız, siteye giriş yaparak, başvuru adımlarını tamamlamız gerekmektedir.

https://goo.gl/6syRPz