Ülkemizde hizmetlerine yeni başlayan ve uzun süredir devam etmekte olan firmalar açık pozisyonları için sıklıkla personel alımı ilanlarını kamuoyuna duyurmaktadır. Firmaların hazırlamış olduğu ilanlar genel olarak İŞKUR ya da interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır.

Buna göre İŞKUR'da en çok rağbet gören bir diğer kadro olarak bilinen güvenlik görevlisi pozisyonu için çok sayıda personel alımı yapıldığı görülmektedir. Yurt geneli toplam 2 bin 700 kişilik güvenlik görevlisi alımı yapılıyor. Peki hangi firmalar alım yapıyor ve güvenlik görevlisi alımı detayları nedir.

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Firmalar: Özel Sektör / Daimi İlan
Alınacak Pozisyon: Güvenlik Görevlisi
Alınacak Personel Sayısı: 2 Bin 700
En Az Mezuniyet: Lise

ALIM YAPACAK FİRMALAR

Özel sektör firmaları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere daimi 3 bin 150 kişilik güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirmektedir. Peki alım yapacak firmalar hangileridir?

ECZACIBAŞI HOLDİNG
DESMER GÜVENLİK HİZMETLERİ
İNTERMAK A.Ş.
ÖZDİLEK
BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
KOÇ ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ
YILPORT HOLDİNG
DENK TURİZM İNŞAAT YATIRIM İŞLETME

Yukarıda güvenlik görevlisi kadroları için alım yapan firmaların bazıları verilmiştir.

BAŞVURULAR

Yukarıda ilan için tüm detaylar ve firmaların bazıları verilmiştir. Peki başvuruları yapacak olan adayların nasıl bir yol izlemesi gerekiyor. Buna göre aşağı bölümde başvuru linki verilmiş olup adayların bu linki takip etmesi ve müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

https://goo.gl/iP5igu
https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3048

Editör: TE Bilisim