İstanbul'da dünyanın en büyük hava limanı özelliğinde olacak olan Üçüncü Havalimanı güvenlik personelleri arıyor. İGA güvenlik firmasından son dakika personel alım ilanı adayları heyecanlandırdı. Bilindiği gibi Üçüncü havalimanı inşaat sırasında da 31 bin üzerinde personel istihdam ederek, dünyanın en büyük hava limanı inşaatını tamamlamaya devam ediyor. İnşaat bittiğinde hizmete açılacak olan hava limanının güvenliğini sağlamak için 3 bin 500 güvenlik elemanı alımı yapılacak. Dünyanın en büyük hava limanında çalışmak isteyen adaylar İGA güvenlik firmasının açmış olduğu güvenlik personeli alımına nasıl başvuru yapılacak. başvuru şartları neler?

BAŞVURU ŞARTLARI;

Güvenlik personeli alımı başlatan İGA güvenlik firması yaptığı açıklamada başvuru şartlarını açıkladı. Başvuru yapmak isteyen adayların öncelikle özel güvenlik kimlerinin olması gerekli. Bu kimlikler 5188 sayılı Kanuna uygun olarak düzenleniş olmalı. Yaş şartında ise 35 yaşından gün almamış olmalı, yapılan açıklamada güvenlik personelleri karada olduğu gibi hava da güvenliği sağlayacak. İletişim ve diksiyonu düzgü kişiler olması isteniliyor. Çalışanların vardiya çalışma koşullarına uygun olmaları isteniliyor. Askerlik görevi yapan adaylar tercih sebebi olacak.

İGA GÜVENLİK BAŞVURUSUNDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER!

Havalimanı güvenliğini saplayacak olan İGA güvenlik firması üçüncü havalimanının karada ve havada güvenliğini sağlamak için alacağı personeller firmanın görev süresi boyunca çalışacaklar belirtiliyor. Başvuru detaylarında ise25 yıllık görev süresinde çalışacak personel alınacağı belirtiliyor.

ÜCRETSİZ LOJMAN !

Güvenlik personeli başvurusunda bay ve bayan adaylar başvuruda bulunabilecekler. Ayrıca çalışanlara 4 er kişilik lojman imkanı da sağlayacağı belirtiliyor. Son başvurular 30 Mart tarihine kadar alınacak.

Başvuru yapmak için linki tarayıcınızda açarak, başvru adımlarını tamamlamanız gerekmektedir. https://goo.gl/Cn7Gsv

Editör: TE Bilisim