Dünyanın en büyük hava limanı unvanına sahip olacak olan üçüncü hava limanına çok sayıda personel alımı yapılacak. İstanbul yeni hava limanın çalışmaları devam ederken güvenlikçi alımlarında da başvurular alınmaya başlandı. Bay ve bayan güvenlikçi alımı için başvurular nasıl yapılacak? Adayların hangi şartları taşımaları istenilmekte. Ayrıca başvuruları kabul edilen personellere sosyal imkânlar arasında lojmanda verileceği belirtildi.

GÜVENLİKÇİ BAŞVURU ŞARTLARI

3. hava limanı 3 bin 500 Bay - bayan güvenlikçi başvurularında tecrübe şartı aranmıyor. Adayların askerliğini yapmış olmaları ya da askerliğinden muaf olmaları, eğitim seviyesinde ise en az lise mezunları başvuru yapabilecek. Ön lisans ya da lisans mezunları da başvuru yapabilecek. Özel kimlik kartının 5188 sayılı yasaya uyumlu olması isteniliyor. Yaş aralığında en fazla 35 yaşı istenilmektedir. Ayrıca boy ile kilo orantısının olması, diksiyonu düzgün, sözlü olarak iletişim kabiliyetine sahip olmaları ve vardiyalı olarak çalışmaya uygun olmaları istenilen şartlar arasında.

SOSYAL İMKANLAR

3. hava limanı dünyanın en büyük projeleri arasında güvenlik firması olan İGA güvenlik bünyesinde 25 yıl çalışmak isteyen çalışma arkadaşları aranıyor. Sosyal imkânlarda ise SGK, dolgun ücret, yemek, servis imkanı ayrıca ücretsiz olarak 4 er kişilik lojman imkanı bulunacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İGA güvenlik personel alımında başvurular kariyer ilan sitesi üzerinden yapılacak. Başvuracak olan adayların 30 Mart 2018 tarihine kadar aşağıdaki linki tarayıcıdan açarak başvuru adımlarını tamamlamaları gerekmektedir.

Güvenlikçi alımına başvuru yapmak için: https://goo.gl/eR2ZCJ

Editör: TE Bilisim