Tüm dünya ülkelerinin dikkatini çeken ve güvenlik önlemleri ile donatılacak devasa büyüklükteki İstanbul 3. havalimanı inşaatı her geçen gün hızlanarak devam etmekte olan ilgili havalimanının 29 Ekim 2018 tarihi itibari ile faaliyete geçmesi beklenmektedir.

Buna göre İstanbul'da faaliyet gösterecek olan 3. havalimanında yüz binlerce işçinin çalışacağı belirtilmekte olup ilk aşama olarak 3 bin 500 kişilik güvenlik görevlisi alımı ilanı yayımlandı. Buna göre adaylar kariyer siteleri aracılığı ile başvurularını sürdürebiliyor peki detaylar nedir, nasıl başvuru yapılır?

ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

İstanbul 3. havalimanında görev yapmak üzere ilk aşama için 3 bin 500 kişilik güvenlik görevlisi alımı ilanı yayımlandı. Peki aranan şartlar nelerdir? Buna göre adayların güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, boy kilo uyumlu olmak, sicili uygun olmak, iletişim becerileri güçlü olmak ve diksiyonu iyi olmak, 35 yaşını geçmemiş olmak, vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilir olmak şartlarına sahip olması gerekmektedir. Peki adaylar 3 bin 500 güvenlik görevlisi alımı ilanına nasıl başvuru yapabilir?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

İstanbul 3. havalimanı 3 bin 500 güvenlik görevlisi alımı ilanına adaylar nasıl başvuru yapabilir? Buna göre müracaatlarını yapmak isteyen adayların https://goo.gl/iwuJkM linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması gerekmektedir. Ardından git butonuna ya da enter tuşuna basacak olan adaylar başvurularını uygunsa eğer gerçekleştirebilir. Son başvuru 29 Mayıs 2018 tarihine kadar yapılacaktır.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIM İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim