Ülkemizde iş verenler ile iş arayanları bir araya getirmek ile yükümlü olarak bilinen kamu kurumu Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden yeni iş ilanları yayımlanmakta olup İşin Olsa ekibi olarak en yoğun rağbet gösterilen özel güvenlik görevlisi alımı ilanlarının tamamını bir araya getirdik.

Buna göre Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden özel sektör firmalarının yayımlamış oldukları ilanlara bakıldığında Türkiye geneli silahlı ve silahsız olmak üzere toplam 2 bin 781 özel güvenlik görevlisi alımı yapıldığı görülmektedir. Peki güvenlik görevlisi alımına ilişkin detaylar nedir, nasıl başvuru yapılır? Tüm detayları sizler içi açıklıyoruz.

ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara bakıldığında 2 bin 781 güvenlik görevlisi alımı yapıldığı görülmektedir. Adayların güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, diksiyonu düzgün olmak, boy kilo orantılı olmak, tercihen vardiyalı çalışabilir olmak, mesleğini yapmakta sorun çıkartıcı sağlık sorunu olmamak gibi şartlarına sahip olması gerekmektedir. Peki adaylar İŞKUR üzerinden yayımlanan güvenlik görevlisi alımı iş ilanlarna nasıl başvuru yapabilir?

BAŞVURULAR NASIL YAPABİLİR?

Özel sektör firmalarının yayımlamış olduğu 2 bin 781 güvenlik görevlisi alımı ilanına başvuru yapmak isteyen adayların tarayıcılarının url bölümüne https://goo.gl/yLGPtf linkini kopyalaması ve yapıştırması gerekmektedir. Bu link üzerinden adaylar tüm ilanları görüntüleyebilir ve istediği firma için başvurularını gerçekleştirebilir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA