İŞKUR işsizliğin önüne geçmesi için çalışmalarına aravermeden devam ediyor. Devlet kurumları ve özel kurmlar ile anlaşmalar yapan işçi alımlarını kendi bünyeleri üzerinden yapmalarını isteyen İŞKUR pek çok kişiye iş imkanı sunmaya devam etmektedir. Birkaç haftadır eski hükümlüler için devlet kurumları ve özel kurumlar ile masaya oturan ve bu kişilerin işe alınmasını isteyen İŞKUR onlarca farklı sektörde yüzlerce farklı firma ile görüşmelerine devam ediyor. Özel Güvenlik Görevlisi alımları da yapan İŞKUR bu çalışmalarını Türkiye'nin pek çok ilinde bulunan Özel Güvenlik Firmaları ile yapmakta ve firmaların ihtiyaçları doğrultusunda personel alımı yapılacağını resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyurmaktadır.

Yapılan son açıklama ile İzmir'de bulunan KLC Özel Güvenlik Hizmetlerinin bünyelerinde istihdam etmek üzere 21 Güvenlik Görevlisi alımı yapacağı duyuruldu

Kimler Başvurabilir

İzmir'de bulunan KLC Özel Güvenlik Hizmetlerinde istihdam etmek üzere hangi personeller boş olan kadrolara başvuru yapabilir?

Adayların 18 - 45 yaşları arasında olması gerekiyor.
Askerlik hizmetini tamamlamış ya da tamamlamamış tüm personeller başvuru yapabilir
En az ortaöğretim seviyesinde diplomaya sahip olunması gerekiyor

Yukarıda ki niteliklere sahip olan personeller KLC Özel Güvenlik Hizmetlerinin güvenlik personeli pozisyonuna başvurabilir. Ancak başvuru yapmadan önce adayların mutlaka İŞKUR'a kayıt olmaları gerekiyor. Söz konusu kadroya başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıda ki linki takip ederek formu doldurabilirler.

http://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00003260806&isyeriTuru=%C3%96zel
Editör: TE Bilisim