Ülkemizin iş bulma konusunda önemli kamu kurumları arasında yer almakta Türkiye İş Kurumu İŞKUR özel sektör ve kamu kurumu ilanlarını duyurmaya devam etmekte olup en çok yoğun rağbetin gösterildiği kadrolardan bir tanesi olarak bilinen güvenlik görevlisi ilanlarını sizler için yayımladık.

Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara bakıldığında silahlı ve silahsız 3 bin 634 güvenlik görevlisi alımı yapıldığı görülmektedir. Peki adaylardan aranmakta olan şartlar nelerdir? Güvenlik görevlisi olmak isteyen adayların izleyeceği yol nedir?

ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara bakıldığında 3 bin 634 güvenlik görevlisi alımı yapıldığı öğrenildi. Peki aranan şartlar nelerdir? Buna göre adayların güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, boy ve kilo uyumlu olmak, dinamik olmak, insan ilişkilerinde başarılı olmak, diksiyonu uygun olmak gibi şartlar aranmaktadır. Peki nasıl başvuru yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

İŞKUR üzerinden 3 bin 634 güvenlik görevlisi alımı yapılıyor. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre müracaatlarını gerçekleştirmek isteyen adayların öncelikle https://goo.gl/c57PQ7 linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması gerekmektedir. Bu linke girecek olan adaylar tüm güvenlik görevlisi ilanlarını görebileceği gibi şehirleri ve alım yapan firmaları da görebilecek, müracaatlarını da aynı link üzerinden gerçekleştirebilecektir.

Editör: TE Bilisim