Kamuya memur personel alım ilanlarının yayımlanmaya devam ettiği şu günlerde Horasan Belediye Başkanlığı aracılığı ile hazırlanan personel alım ilanı İŞKUR aracılığı ile kamuoyuna duyuruldu. Yayımlanan ilan ile Horasan Belediye Başkanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere daimi silahlı güvenlik görevlisi alımı yapacağı öğrenildi.

Alım ilanı İŞKUR aracılığı ile duyuruldu ve müracaatlar 22 Mart 2017 tarihine kadar İŞKUR aracılığı ile gerçekleştirilecektir.

Alım Yapacak Kurum: Horasan Belediye Başkanlığı
Kamu Kurumu / Daimi
Alınacak Personel: 2
Pozisyon: Silahlı Güvenlik Görevlisi

KİMLER MÜRACAAT EDEBİLİR


Horasan Belediye Başkanlığı hazırladığı ve İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilan da kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere daimi güvenlik görevlisi alımı yapacağı öğrenildi. Peki kimler başvuru yapabilir.

En az 2 yıl boyunca kamu kurumlarında çalışmış olmak
Silahlı güvenlik kimlik kartına sahip olmak

Yukarıda belirtilmiş olan şartlar Horasan Belediye Başkanlığı aracılığı ile aranmaktadır.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Horasan Belediye Başkanlığı 2 yıl deneyimli silahlı daimi güvenlik görevlisi alımı yapıyor. Peki alım ilanına nasıl müracaat edilir. Adaylar alım ilanının yayımladığı ilde ki İŞKUR şube ve müracaat merkezleri ile başvuru yapabileceği gibi internetten de başvuru yapabilir.

https://goo.gl/7Rvc47

Yukarıda belirtilmiş olan linki takip edecek olan adaylar internetten de 22 Mart 2017 tarihine kadar müracaatlarını gerçekleştirebilir.
Editör: TE Bilisim