Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan tüm kuruluşlar ihtiyaçlar doğrultusunda güvenlik görevlisi alım ilanı yayımlamaya devam etmektedir. Genel olarak pek çok firma güvenlik personeli ihtiyacını güvenlik firmaları ile anlaşarak halletmekte olup bazı firmalar ise interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlamış olduğu güvenlik görevlisi alım ilanına başvuran adaylar arasından alınmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında Türkiye genelinde yüzlece güvenlik görevlisi alımı yapıldığı görülmektedir. Peki kimler başvuru yapabilecek? Hangi adaylar için hangi kurumlar alım ilanı yayımladı.

Hangi Firmalar Alım Yapacak

İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanan ilanlar doğrultusunda çok sayıda güvenlik görevlisi personeli alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi kurumlar alım yapacak? Yayımlanan ilanlara göre;

Güral Premier Belek
Orakçı Şirketler Grubu
Best Western Premier Sakarya
Kimtar Kimya Gübre Tar. San. Tic. Ltd. Şti
Abdulkadir Özcan Otomotiv Lastik San. ve Tic. A.Ş.
Guis Güvenlik
İstanbul Aydın Üniversitesi

Yukarıda belirtilmiş olan kuruluşlar başta olmak üzere yüzlerce farklı kurum alım ilanı yayımlamış durumda. Bazı firmalar güvenlik görevlisi kimlik kartına adayın sahip olmasını istemekte olup bazı kuruluşlar karta sahip olmayanları da iş almaktadır. Yine ilkokul mezunu, lise mezunu adaylar için kadrolar ayrıldığı gibi lise öğrencileri için dahi güvenlik personeli alım ilanı yayımlamış durumda. Detaylar ve başvurular için aşağıda ki linki takip ediniz.

http://www.kariyer.net/is-ilanlari/guvenlik+gorevlisi#&pst=739
Editör: TE Bilisim