Eczacıbaşı Lise Mezunu Güvenlik Görevlisi Alımı

Eczacıbaşı Personel Eleman alımı yapıyor. Eczacıbaşı bünyesinin personel eleman ihtiyacını karşılamak üzere bünyesinin güvenliği için en az lise mezunu Güvenlik Görevlisi alımı gerçekleştiriyor. Sizde Eczacıbaşı Holding bünyesinin güvenliğini sağlamak için, alt kısımda verilmiş olan, genel niteliklere, özel şartlara, başvuru bilgilerine, iş tanımına, aranan niteliklere ve genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntı alabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.

İş Tanımı

Levent'te faaliyette bulunan kuruluşumuzda istihdam edilmek üzere "Özel Güvenlik Görevlisi" aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

Silahlı Özel Güvenlik Görevlisi kimlik kartı olan, En az lise mezunu, Askerlik hizmetini tamamlamış (tercihen koruma görevlerinde). Yeterli fiziki kondüsyona ve atış seviyesine sahip. B sınıfı sürücü belgesi olan ve etkin araç kullanabilen.

Ek Bilgiler

İş Alanı: Güvenlik Hizmetleri Organizasyondaki Yeri: Eleman Çalışma Şekli: Tam zamanlı Deneyim: 2-5 yıl Çalışma Yeri İstanbul Avrupa Yakası - Türkiye İstanbul Anadolu Yakası - Türkiye İstanbul - Gebze - Türkiye Yayınlanma Tarihi: 13. 03. 2015 Son Başvuru Tarihi: 31. 03. 2015 Sektörler: HOLDİNG Eğitim Durumu: , Lise Mezunu, Meslek Yüksekokulu Mezunu, Meslek Yüksekokulu Öğr., Lisans Öğr., Lisans Mezunu, Yük. Lisans Öğr., Yüksek Lisans Mezunu, Doktora Öğr., Doktora Mezunu Eczacıbaşı Lise Mezunu güvenlik görevlisi alımı ilanına başvuruda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. http://www.yenibiris.com/eczacibasi-holding/ozel-guvenlik-gorevlisi-is-ilani/557864?sq=holding&firma=50671

Editör: TE Bilisim