Ülkemizde faaliyet gösteren çok sayıda farklı firme güvenlik görevlisi pozisyonu için personel alımları gerçekleştirmektedir. Adayların güvenlik görevlisi olabilmek içni bilindiği üzere güvenlik görevlisi kimlik kartına ihtiyacı bulunmaktadır.

Türkiye geneli toplam bin 792 kişilik güvenlik görevlisi alımı yapıldığı İŞKUR'un ilanları ve iş ilanları sitelerinin ilanları aracılığı ile tespit edilmiştir. Peki hangi firmalar güvenlik görevlisi alımı yapıyor ve ilanlara kimler başvuru yapabilir.

ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Yurt geneli güvenlik görevlisi kadrosu için toplam bin 792 kişilik kadro ayrılmıştır. Peki ilanlarda aranan şartlar nelerdir?

Güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak
Vardiyalı çalışmaya uyumlu olmak
Boy - kilo çok orantısız olmamak
Sağlığı iş yapmaya yatkın olmak
Adli sicili uygun olmak

Yukarıda tercihen ve resmi olarak aranmakta olan güvenlik görevlisi alımı aranacak şartların bir bölümü verilmiştir. Peki hangi firmalar alım yapıyor.

ALIM YAPAN FİRMALAR HANGİLERİDİR?

BLS Birleşik Lastik
Garanti Bankası
EROĞLU GİYİM
Yurtiçi Lojistik
Koç Üniversitesi
Yurtiçi Kargo Servisi
Hayat Kimya San
TAV Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş.

BAŞVURULAR

Yukarıda güvenlik görevlisi alımına ilişkin olarak pozisyonlar ve ilan bilgisi detaylar sunulmuştur. Güvenlik görevlisi alımında başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki linki takip ederek bu kanal üzerinden müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

https://goo.gl/DmnrpN - Bin 481 Personel
https://goo.gl/QCWiqc - 209 Personel

TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim