Ülkemizde faaliyet göstermekte olan çok sayıda firma açık pozisyonları için güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirmektedir. Bilindiği üzere güvenlik görevlisi alımı ilanları firmaların resmi internet sitelerinden ya da İŞKUR tarafından duyurulmaktadır.

İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyurulmuş olan güvenlik görevlisi ilanlarına bakıldığında yurt geneli toplam silahlı ve silahsız olmak üzere 5 bin 200 kişilik personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi firmalar alım yapıyor ve detaylar nedir.

DETAYLAR

Başvuru Muatap: İŞKUR Alınacak Personel: 5 Bin 250 Alınacak Pozisyon: Silahlı ve Silahsız Güvenlik Görevlisi Aranan Şart: Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartına Sahip Olmak

HANGİ FİRMALARA ALIM YAPIYOR

İŞKUR ilanlarına bakıldığında toplam 5 bin 250 kişilik güvenlik görevlisi alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi firmalar alım yapıyor. TRVİP KORUMA VE GÜVENLİK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ.MERKEZ ICS ÖZEL GÜVENLİK KORUMA VE EĞİTİM HİZM LTD ŞTİ  PRO-NAM GRUP ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ TİC.LTD.ŞTİ.  İZMİR MANİFATURA TUH.KAN.TOP.SİTESİ TEPE SAVUNMA VE GÜVENLİK SİS.SAN.A.Ş.vb. gibi firmalar toplam 5 bin 200 kişilik güvenlik görevlisi alımı yapmaktadır.

BAŞVURULAR

Güvenlik görevlisi alımı ilanına müracaat etmek isteyen adayların İŞKUR şubelerine giderek illeri için alımın olup olmadığını ve varsa müracaat etmek istediğini söylemesi ya da aşağıdaki link aracılığı ile başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3048 
TÜM İLANLAR İÇİN BURADAN BİLGİ ALINIZ
Silahlı - Silahsız Güvenlik Görevlisi Maaşları

Editör: TE Bilisim