Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan yüzlerce firma personel alım ilanlarına devam ediyor. Buna göre şirkette yaşanabilecek tartışmalar ya da düzeni bozabilecek müşterilerin bölgeden uzaklaştırılması gibi konularda yardım alabilmek adına güvenlik görevlileri de alınmaktadır. Genel olarak bin 500 liraya yakın maaş verilen ve aralıklarla prim alan güvenlik görevlilerin maaşının az olduğu belirtilmekte olup işin hafif olması sebebi ile pek çok kişi tarafından iş takibi yapılmaktadır. Buna göre Türkiye geneli güvenlik görevlisi alım ilanları incelendiğinde toplam 381 güvenlik görevlisi alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi firmalar alım yapacak? Ne tür şartlar aranıyor?

Hangi Firmalar Alım Yapacak

Türkiye geneli farklı firmalar 381 güvenlik görevlisi alımı yapacak. Peki hangi firmalar güvenlik görevlisi alımı yapacak.

Eczacıbaşı Holding
SVAT Güvenlik Koruma
City Security Grouıp
Securitas Güvenlik Hizmetleri Anonim Şirketi
Kavram Okulları
Kavram Etüt Merkezi
Özel site ve apartmanları
Tepe Güvenlik
MNG Kargo
Özak Global Holding Anonim Şirketi
Süzer Grubu
Eko Güvenlik
G4S Güvenlik Hizmetleri Anonim Şirketi

Yukarıda belirtilmiş olan firmalar kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda güvenlik personeli alımı yapacak.

Başvurular Nasıl Yapılır?

Güvenlik görevlisi olmak isteyen adayların öncelikle bazı şartları yerine getirmesi gerekmekte olup. İlanlarda belirtilen niteliklere sahip olan adaylar aşağıda ki linki takip ederek başvurularını yapabilirler. Detaylar için linkte ki ilanları inceleyebilirsiniz.

http://www.yenibiris.com/guvenlik-elemani+guvenlik-gorevlisi+guvenlik-personeli+ozel-guvenlik-elemani+ozel-guvenlik-gorevlisi+ozel-guvenlik-personeli-is-ilanlari?sayfa=8
Editör: TE Bilisim